13
Jan
09

roddbåt till Gaza eller vad ska vi göra?

många kanske anser att man bara kan blåsa ur huvudet med hårdrock eller möjligen aggressiv synth. men jag blåser ur huvudet med Duffy. somnade kl 03 och vaknade igen vid kl 04. slog på datorn och försökte avboka spinningspasset kl. 7 på grund av brist på sömn. det var dock för sent att avboka och nu har jag en anmärkning på mitt friskiskort. hualigen. jag gillar inte anmärkningar. men det finns värre saker, jag bor varken i Gaza eller jobbar på volvo lastvagnar.

så här skriver socialdemokraterna om vålder i Gaza:
Attackerna mot Gaza är brutala och våldsamma. Vi fördömer det övervåld som Israels bombningar och markinvasion inneburit. Det oproportionerliga israeliska våldet strider mot folkrätten. Det israeliska våldet mot Gaza och raketattackerna mot Israel måste omedelbart upphöra.”

Ord är viktigare än våld på vägen mot fred. Men ord märks inte lika mycket som handlingar och det den palestinska befolkningen i Gaza behöver är handlingar, hjälp och handfast stöd från omvärlden. Men israel styr och ställer som de vill. FN har hela tiden varit bakbunda av USA. Vad ska vi göra? Ska alla med 2 armar och en gummibåt eller mer ro till Gaza och bara kliva iland. Räcker det att 2-3 miljoner människor dyker upp där och trängs för att kriget rent praktiskt inte ska få plats längre? Frustrerad.

Annonser

1 Response to “roddbåt till Gaza eller vad ska vi göra?”


  1. 1 Pappa
    januari 13, 2009 kl. 4:59 e m

    Jag vet inte hur det kommer sig att det skrivs så mycket om kriget nu när Israel försvara sig mot Palestinska raketangrepp som pågått i 7 (sju) år, kan man begära att Israel ska fortsätta att ta imot raketer utan att agera, sedan kan man tycka vad man vill men det går ju inte att diskutera med dessa muslimska fundamentalister som har i sitt ”partiprogramm” att Israel ska utplånas, var tycker dessa militanta muslimer att alla som bor i Israel aka ta vägen.
    Sedan kan man fundera hur Israel ska göra då dessa ”krigare” som gömmer sig bland civilbefolkningen. Isarael har tillgång till kärnvapen men andvänder dom inte i den här frågan men jag undrar vad som skulle hända om Palestinierna skulle få tillgång till sådana vapen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


januari 2009
M T O T F L S
« Dec   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Mest klickade

  • Inget
Annonser

%d bloggare gillar detta: