28
Dec
08

I felt like Jack Dawson

Vi hangde i samma bar som igar. Betalade for att slippa hora musik from United states of america och istallet lata oronen inta lite Ceila Cruz.
Traffade en stilig man i skjorta vars bada foraldrar var tyska men frun puertorican. Han bjod oss till ett hotell med klass och varlden vackraste lodge enligt honom. Manniskor kommer tydligen fran fjarran for att se den fina interioren pa El San Juan Hotel. I samma ogonblick som de tunga portarna slog igenom bakom mig blev jag mallos. Det var bland det maktigaste och respektingivande byggnaderna jag satt min fot i, som att kliva in i en riktigt pampig kyrka eller slott men detta var istallet en loge, casino, bar, restaurang och konserthall pa samma gang. Vi bjods pa en stark drink i ett tungt glas och lyssnade pa livespelning av Gipsy Kings sonm bland annat blivit uppmarksammade for laten Bamboleo. Manniskorna var stiligt kladda i glansiga tyger och jag kande mig som DiCaprios rollkaraktar i Titanic, Jack Dawson nar han som tredjeklassens passagerare besoker lokalerna i forsta klass. 

Larde mig idag att det ar Cuba som ar ursprungslandet for Bacardi, men egentligen spelar det ingen roll for den basta romen ar Don Q och deras agare satt saklart langst fram under konserten som jag avnjot idag. Den aldste mannen hade ljusare har an jag, annars var jag blodninen av dem alla och det var mitt enda triumfkort under kvallen.

Annonser

1 Response to “I felt like Jack Dawson”


 1. 1 Pappa
  december 28, 2008 kl. 6:47 e m

  Roligt att du ökar ut din trygghetszon, och du verkar ha roligt där borta, kanske du får vara med om ett speciellt nyår som du kommer att komma ihåg läääääänge.
  Det är också roligt att läsa vad du pysslar med på dina lata dagar det verkar inte bli mycket sol mera pina-colada och det är väl inte det sämsta.
  Vuokko tycker att det är roligt att du tycker om att dansa, kanske Karri kan lära dig någon mer latinamerikansk dans.

  Kram från Jax


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


december 2008
M T O T F L S
« Nov   Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Mest klickade

 • Inget
Annonser

%d bloggare gillar detta: