21
Apr
08

ska alla Svenssons flytta till Borlänge?

om den så kallade allmännyttan tänker införa marknadspriser på hyrorna måste min kompis med vanlig liten lägenhet på Lidingö flytta till Borlänge då? hon med sin vanliga lön från fritidsgården. Borlänge som enligt en undersökning var en av få kommuner som inte kommer få höjda hyror utan kanske till och med sänkta.

jag som har en romantisk dröm om att någon gång lyckas köa mig fram till en lägenhet i gamla stan eller på söder i Stockholm kommer verkligen få lov att ge upp den tanken om hyorna HÖJS med 8000kr i månaden, ja menar det är ju inte direkt billigt nu heller att hyra en etta i gamla stan!

Nej, kompisen från Lidingö sa att hon och hennes mamma får flytta ihop igen och kanske även dra med mormor och morfar om det ska gå ihop. annars får väl borlänge ta hand om alla med vanlig medelinkomst. hoppas knösus och kapitalet får det roligt i stockholms innerstad!

detta var vad vi funderade på idag på filten i solen. jo, jag vet. egentligen borde vi läsa om samhällsarbete och repression men en socionomstudent kan behöva nog så mycket diskussion om socialpolitik också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


april 2008
M T O T F L S
« Mar   Maj »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Mest lästa inlägg

Mest klickade

  • Inget
Annonser

%d bloggare gillar detta: